Select Your Style

Choose your layout

Color scheme

Printare 3D

Datorita experientei acumulate in domeniul printingului 3D incepand cu anul 2012 va putem oferi consultanta pentru oricare etapa din procesul pe care il implica aceasta tehnologie. Cu o precizie de pana la 90 de microni, modelele realizate pe imprimantele noastre nu sunt doar extrem de exacte, ele sunt de asemenea accesibile si pot fi produse foarte rapid.

Avem capacitatea de a printa modele solide, foarte de rezistente din diverse materiale: ABS, PLA, PET-G, HIPS, NYLON, ASA ,  diverse mixuri de polimeri cu insertie de nisip sau lemn, materiale flexibile, etc.

De asemenea, in cazul in care doriti o piesa colorata, va punem la dispozitie o gama variata de culori.

Consultanta CAD

Daca aveti nevoie de ajutor pentru operarea in fisiere CAD (Computer Aided Design), fie ca este vorba de o conversie de la 2D la 3D, sau de o modificarea unui model 3D virtual, specialistii nostri va stau la dispozitie pentru a va ajuta sa obtineti modelul exact asa cum vi-l doriti, pana la cele mai mici detalii.

Corectarea si ajustarea fisierelor .STL

Daca aveti deja un model CAD pe care doriti sa il printati, dar nu dispuneti de resursele tehnice necesare pentru a corecta diferite elemente, va putem ajuta cu serviciile noastre. In functie de complexitatea modificarilor, veti economisi astfel timp si veti reduce eventualele costuri suplimentare.

Consultanta design

Daca sunteti implicati in procesul de dezvoltare a unui prototip si aveti nevoie de un consultant in realizarea designului care sa pastreze confidentialitatea inovatiei la care lucrati, echipa noastra de specialisti va sta la dispozitie cu solutii de design adecvate nevoilor si exigentelor proiectului.

Obiecte si piese personalizate

Daca aveti nevoie sa inlocuiti si nu gasiti o parte componenta pentru un obiect vintage sau un obiect facut pe comanda, aveti la dispozitie serviciile noastre de printare 3D, rapide si precise.


Modelare 3D

-0.5-0.8 euro/cm3

Modelare 3D

-30 euro/ora

Scanare 3D

-de la 50 euro/ora*

*se tarifeaza minim o ora

Preturile sunt strict orientative si pot diferi in functie de volumul, complexitatea si finisarile ulterioare ale pieselor executate.